Betaal met iDeal

Verzending

Verzend- en administratiekosten binnen Nederland

De verzend- en administratiekosten voor brievenbuspost binnen Nederland zijn 2,99. De artikelen worden verpakt en verstuurd in een luchtkussenenvelop.
De verzend- en administratiekosten voor pakketpost binnen Nederland bedragen 7,75. De artikelen die vallen onder tarief van pakketpost worden aangeduid met PP voor het artikelnummer.
De verzendkosten worden automatisch berekend en vertoond bij de afrekenprocedure.

Verzending binnen Nederland

Beadsplace verstuurt de bestellingen op werkdagen, zodra de betaling is ontvangen. In de meeste gevallen zal de bestelling binnen 1 a 2 werkdagen worden verstuurd. De verzending zal gedaan worden via TNT Post. U krijgt bericht wanneer uw bestelling is verzonden.

Verzend- en administratiekosten binnen Europa

De verzend- en administratiekosten voor brievenbuspost binnen Europa bedragen 5.99. Hiervan is 2.99 al verrekend in de bestelling, de andere 3.00 zullen worden verrekend in de definitieve factuurgegevens die u na het plaatsen van uw bestelling per e-mail zult ontvangen.
De verzend- en administratiekosten voor pakketpost binnen Europa bedragen 10,75. Hiervan is 7,75 al verrekend in de bestelling, de andere 3,00 zullen worden verrekend in de definitieve factuurgegevens die u na het plaatsen van uw bestelling per e-mail zult ontvangen.
De artikelen worden verpakt en verstuurd in een luchtkussenenvelop of doos.

Verzending binnen Europa

Wanneer u besteld binnen Europa, kunt u het geld via een overschrijving overmaken op onze rekening. U maakt dan geen gebruik van de IDeal-functie op de website. Na het plaatsen van uw bestelling, krijgt u zo spoedig mogelijk een e-mail met de definitieve factuurgegevens en de benodigde informatie om het factuurbedrag naar ons over te maken.
Beadsplace verstuurt de bestellingen op werkdagen, zodra de betaling is ontvangen. In de meeste gevallen zal de bestelling binnen 1 a 3 werkdagen worden verstuurd. De verzending zal gedaan worden via TNT Post. U krijgt bericht wanneer uw bestelling is verzonden.