Betaal met iDeal

Sieraden op bestelling

Heeft u binnenkort een gelegenheid waarvoor u nog een passend sieraad zoekt, of heeft u kleding waarbij u het juiste sieraad nog niet hebt gevonden? U kunt bij Beadsplace uw sieraad op bestelling laten maken!

U kunt uw wensen op 3 verschillende manieren doorgeven:
1. Kom met uw kledingstuk bij ons langs in Haren. We kunnen dan samen de kralen en onderdelen uitzoeken die het beste bij uw smaak en kleding past.
2. U geeft uw wensen door via info@beadsplace.nl. Hierin moeten in ieder geval de volgende gegevens staan:
- Kleur(en)
- Materialen
- Soort sieraad
- Afmetingen
- Maximale prijs
U krijgt dan zo spoedig mogelijk via de email een prijsopgaaf en een foto van het artikel opgestuurd.
3. U geeft uw wensen telefonisch aan ons door via 06-27 40 13 04.

Hieronder enkele suggesties:

Gelegenheidssieraden en dagelijkse sieraden
U heeft binnenkort een feestje waarvoor u het juiste sieraad nog niet heeft kunnen vinden of kleding in het dagelijkse leven waarbij u nog geen passend sieraad heeft.
Wanneer u ons uw wensen doorstuurt naar aanleiding van bovenstaande punten, gaan wij ons uiterste best doen om voor u het perfecte sieraad te maken.

Persoonlijke sieraden en accessoires
U kunt diverse persoonlijke artikelen bij ons laten maken, zoals bijvoorbeeld armbanden, halskettingen en sleutelhangers. De naam wordt gemaakt van metalen of kunststof kralen.

06-armbandjes
Met behulp van deze armbandjes vind je je kind altijd terug! De armbandjes kunnen in alle kleuren en maten gemaakt worden en worden geregen op sterk elastisch draad.
06-armbandje roze 06-armbandje blauw


Voedingsarmband
Houd de tijd van het voeden bij met behulp van deze armband.
Een leuk idee voor een kraamcadeau! De armbanden worden geregen op een spiraalarmband, door de flexibele vorm past de armband iedereen.

Hoe werkt het?

Aan de armband zijn de cijfers 1-12 geregen. Elk cijfer staat voor een uur. Tussen de cijfers zitten telkens 3 kralen, deze staan voor 1 kwartier. De bedel is bevestigd aan een haakje, deze kun je verplaatsen. Wanneer de laatste voeding om kwart over 11 was, hang je de bedel na de 1e kraal achter de 11. Je draagt de armband aan de kant waar je de volgende voeding moet geven.
Deze armband kan in elke gewenste kleur en met de gewenste bedels worden gemaakt.
Voedingsarmband blauw Voedingsarmband roze Voedingsarmband paars zwart


Zwangerschapsarmband
Houd met behulp van deze armband bij hoe lang je zwanger bent.
Leuk voor jezelf, maar natuurlijk ook erg leuk om cadeau te geven! De armbanden worden geregen op een spiraalarmband, door de flexibele vorm past de armband iedereen.

Hoe werkt het?

De bedel is bevestigd aan een haakje die je elke week kunt verplaatsen.
Tussen de cijferkralen zitten telkens 4 kralen, deze staan voor 1 week. Ben je bijvoorbeeld 33 weken zwanger, dan hang je de vlinder na de 3e kraal achter het cijfer 30.
Deze armband kan in elke gewenste kleur en met de gewenste bedels worden gemaakt.
Zwangerschapsarmband roze Zwangerschapsarmband blauw

Herstellen van sieraden / hergebruik oude kralen
Heeft u een sieraad welke kapot is, maar waarvan u het jammer vindt om hem weg te doen? In de meeste gevallen kunnen wij het sieraad voor u herstellen of er een heel nieuw sieraad voor u van maken.